EL MÓN DEL CÒMIC
Apunts del 2005 , 2006 , 2007 i 2008

Benvinguts a aquesta web. El món del còmic us ofereix un conjunt de visions personals sobre els còmic. D'un costat hi ha, posades a l'esquerra d'aquesta pàgines per ordre alfabètic de títols originals, els personatges que, personalment, considero més interessants, suggeridors o, simplement, més populars d'aquest mitjà d'expressió. Com qualsevol altra selecció personal és discutible i incompleta. Discutible perquè es basa ens uns criteris estètics i ideològics que no necessàriament han de ser compartits pels qui llegeixin la web. Incompleta perquè hi falta posar molts títols, alguns per una simple qüestió de dedicació que ha d'esperar poder disposar del temps necessari per que es vagi incorporant. D'altres perquè potser no he considerat prou importants o atractius per dedicar el temps necessari a llegir-los, reflexionar sobre ells i escriure-ho. Aquest és un criteri que alguna vegada m'ha fet modificar l'opinió d'algun lector que apreciava un determinat còmic que trobava a faltar i que m'ha obligat, quan he pogut i per respecte al seu desig, a incorporar-lo en el llistat.

A la part de dalt hi ha els enllaços que us obriran un conjunts d'articles de temàtica més general y un seguit de notes sobre les novetat editorials més interessants del mercat. Aquesta és una secció que he tancat per la feina que comportava fer-ne un seguiment exhaustiu.

Com veureu, en aquesta web no hi ha cap mena d'enllaços a pàgines i webs similars. Això la fa molt menys coneguda i visitada. Però m'hi conformo perquè, en definitiva, és una web per deixar plasmada la meva personal visió sobre un art que m'apassiona. D'aquesta manera jo sóc l'únic responsable dels seus defectes.

Finalment, donar-vos les gràcies per haver-la visitat. I si ho creieu oportú podeu adreçar-me tots els suggeriments que vulgueu. Si és així esteu segurs que rebreu resposta.

 

© Toni Segarra