ARTICLES I COL· LABORACIONS
EL MÓN DEL CÒMIC
@ Toni Segarra

Benvinguts a aquesta web. El món del còmic us ofereix un conjunt de visions personals sobre el còmic. D'un costat hi ha, per ordre alfabètic, fitxes dels personatges que, personalment, considero més interessants, suggeridors o, simplement, més populars d'aquest mitjà d'expressió. Com qualsevol selecció personal és discutible i incompleta. Discutible perquè es basa ens criteris estètics i ideològics que no, necessàriament, han de ser compartits pels lectors. Incompleta perquè falta posar-hi moltes fitxes,. Algunes per falta del temps necessari per rellegir els comics que vaig incorporant. D'altres perquè potser no els he considerat prou importants o atractius. Aquest darrer és un criteri que alguna vegada he modificat gràcies a l'opinió d'algun lector que m'ha fet veure detalls que jo no havia apreciat.

A l'angle superior esquerra hi ha l'enllaç que obre un conjunts d'articles de temàtica més general.

Com veureu, en aquesta web no hi ha cap mena d'enllaços a pàgines i webs similars. Això la fa molt menys coneguda i visitada. Però m'hi conformo perquè, en definitiva, és una web per deixar plasmada la meva personal visió sobre un art que m'apassiona. D'aquesta manera jo sóc l'únic responsable dels seus defectes.

Finalment, donar-vos les gràcies per haver-la visitat. I si ho creieu oportú cliqueu aquí i podreu adreçar-me tots els suggeriments que vulgueu. Si ho feu així estigueu segurs que rebreu resposta.