Toni Segarra és enginyer industrial i catedràtic de matemàtiques de secundària, actualment jubilat.
Ha estat cap de redacció de la revista BANG!, fundador i director de la revista QUETRAMES, director de la revista FILM IDEAL CLUB i col·loborador en diverses publicacions de cinema i de còmics.
Ha estat membre de la redacció del setmanari TREBALL i de la revista NOUS HORITZONS.
També ha estat primer tinent d'alcalde i regidor de cultura de l'ajuntament de Mataró, una ciutat de més de cent-mil habitants al nord de Barcelona.
Ha col·laborat en diverses revistes d'àmbit estatal i, actualment, es corresponsable, junt amb Joan Antoni Fernández, de la secció SCRATCH! de Bem on Line.
També col·labora en aquesta revista electrònica a la secció Noticies i amb articles a Se Dice.
És membre del col·lectiu responsable de les Trobades de ciència ficció que es fan anualment a Mataró i va formar part de la organització de la HISPACON 97.
A més a més d'aquesta web en té una dedicada a les Trobades de Mataró i una altra, en castellà, Comics CF dedicada als còmics de ciència ficció

S'autoritza la reproducció total o parcial dels textos d'aquesta web, sempre que no sigui amb finalitats lucratives, amb la condició de citar-ne l'autor i la procedència. Les imatges són propietat dels seus autors i no poden se utilitzades sense permís.

 

Portada